Краща кафедра факультету
1. Кафедра розведення, генетики тварин та біотехнології
2. Кафедра технологій виробництва продукції тваринництва
3. Кафедра годівлі тварин та технології кормів
4. Кафедра технологій переробки та якості продукції тваринництва
5. Кафедра фізичного виховання
Всього відповідей: 78
zt_dmitry


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Технологічний факультет є структурним підрозділом Житомирського національного агроекологічного університету. Факультет відкрито у 1976 році на базі існуючої на той час кафедри загального тваринництва. Керівництво факультетом у різні періоди здійснювали доцент В.С. Омельченко (1976–1979, 1985–1994 рр.), професор І.П. Мельохін (1979–1982 рр.), доцент Є.Ї. Задерій (1982–1985 рр.), заслужений працівник сільського господарства України, доцент В.Ф. Андрійчук (1994 – 2012 рр.). З 2012 року факультет очолює кандидат сільськогосподарських наук, доцент М.М.Кривий. На факультеті навчається близько 800 студентів.
Головна » Архів матеріалів

Денна форма навчання:

ОКР "Спеціаліст"

4 курс

2 курс стн

Заочна  форма навчання:

5 курс

3 курс стн

Переглядів: 508 | Додав: TeXHo | Дата: 18-Кві-2013

Адміністрація ТОВ СП «НІБУЛОН» запрошує студентів напрямів підготовки (спеціальностей) «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» та «Ветеринарна медицина» для проходження практики на даному підприємстві.

ТОВ СП «НІБУЛОН» - стабільно працююче (з 1991 р.) підприємство, один з найбільших вітчизняних сільгосптоваровиробників, інвесторів і експортерів, один з лідерів вітчизняного аграрного ринку (більш детальна інформація про підприємство розміщена на сайті                http://www.nibulon.com). За додатковою інформацією звертатись в деканати
.
Переглядів: 593 | Додав: TeXHo | Дата: 22-Січ-2013

Міжнародна науково-практична конференція

З нагоди 20-річчя

створення кафедри розведення, генетики тварин та біотехнології ЖНАЕУ

і 75-річчя з дня народження професора ... Читати далі »

Переглядів: 684 | Додав: TeXHo | Дата: 19-Гру-2012

На технологічному факультеті

до 90-річчя Житомирського національного агроекологічного університету відбулися круглий стіл та конференція.

 

У вересні цього року до 90-річчя ... Читати далі »

Переглядів: 683 | Додав: TeXHo | Дата: 18-Жов-2012

З 22 жовтня 2012 р. розпочинаюся оглядові лекції до ДЕК для ОКР "Бакалавр" заочної форми навчання


Переглядів: 506 | Додав: TeXHo | Дата: 16-Жов-2012

Переглядів: 763 | Додав: TeXHo | Дата: 18-Вер-2012

Щиро вітаємо всіх співробітників, студентів та випускників нашого факультету
з 36-річчям з дня заснування

Переглядів: 690 | Додав: TeXHo | Дата: 01-Чер-2012

ГРАФІК

проходження навчальних та виробничих практик

студентами технологічного факультету денної форми навчання

ЖНАЕУ у 2011-12 навчальному році

Переглядів: 700 | Додав: TeXHo | Дата: 23-Тра-2012

Факультет відкрито у 1976 році на базі існуючої на той час кафедри загального тваринництва.


Керівництво факультетом у різні періоди здійснювали доцент В.С. Омельченко (1976–1979, 1985–1994 рр.), професор І.П. Мельохін (1979–1982 рр.), доцент Є.Ї. Задерій (1982–1985 рр.), заслужений працівник сільського господарства України, доцент В.Ф. Андрійчук (1994 – 2012 рр.).

З 2012 року факультет очолює кандидат сільськогосподарських наук, доцент М.М.Кривий.

На факультеті навчається близько 800 студентів.

Факультет здійснює підготовку фахівців:
- за напрямом 6.09010201 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» (ОКР «Бакалавр»);
- за спеціальністю 7.09010201 – «Технології виробництва і переробки проду-кції тваринництва» (ОКР «Спеціаліст»);
- за спеціальністю 8.09010201 – «Технології виробництва і переробки проду-кції тваринництва» (ОКР «Магістр ... Читати далі »
Переглядів: 623 | Додав: TeXHo | Дата: 07-Тра-2012

Переглядів: 508 | Додав: TeXHo | Дата: 01-Тра-2012

« 1 2 ... 6 7 8 9 »
Факультет здійснює підготовку фахівців: - за напрямом 6.09010201 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» (ОКР «Бакалавр»); - за спеціальністю 7.09010201 – «Технології виробництва і переробки проду-кції тваринництва» (ОКР «Спеціаліст»); - за спеціальністю 8.09010201 – «Технології виробництва і переробки проду-кції тваринництва» (ОКР «Магістр»); - за спеціалізаціями «Племінна справа», «Бджільництво», «Кінологія», «Технологія виробництва та переробки м’яса і м’ясних продуктів», «Техно-логія виробництва та переробки молока і молочних продуктів». На факультеті діє аспірантура зі спеціальностей 06.02.01 – «Розведення та се-лекція тварин» і 06.02.02 – «Годівля тварин і технологія кормів».