Краща кафедра факультету
1. Кафедра розведення, генетики тварин та біотехнології
2. Кафедра технологій виробництва продукції тваринництва
3. Кафедра годівлі тварин та технології кормів
4. Кафедра технологій переробки та якості продукції тваринництва
5. Кафедра фізичного виховання
Всього відповідей: 78
zt_dmitry


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Технологічний факультет є структурним підрозділом Житомирського національного агроекологічного університету. Факультет відкрито у 1976 році на базі існуючої на той час кафедри загального тваринництва. Керівництво факультетом у різні періоди здійснювали доцент В.С. Омельченко (1976–1979, 1985–1994 рр.), професор І.П. Мельохін (1979–1982 рр.), доцент Є.Ї. Задерій (1982–1985 рр.), заслужений працівник сільського господарства України, доцент В.Ф. Андрійчук (1994 – 2012 рр.). З 2012 року факультет очолює кандидат сільськогосподарських наук, доцент М.М.Кривий. На факультеті навчається близько 800 студентів.
Головна » Архів матеріалів
Переглядів: 742 | Додав: TeXHo | Дата: 29-Сер-2014

Переглядів: 516 | Додав: Nik | Дата: 25-Сер-2014

Спілкування за допомогою рації ZELLO у власному каналі технологічного факультету ЖНАЕУ - ТехФак (пароль - TEXHO (на англ. мові))!!!

Натисніть кнопку для миттєвого радіо-спілкування через Wi-Fi або інший спосіб передачі даних! 




 

Переглядів: 544 | Додав: TeXHo | Дата: 15-Тра-2014

УВАГА!!! Розклад екзаменаційної сесії !

ЗАВАНТАЖИТИ


 

Переглядів: 474 | Додав: TeXHo | Дата: 11-Кві-2014

Переглядів: 561 | Додав: TeXHo | Дата: 04-Лют-2014

ШАНОВНІ ВИПУСКНИКИ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ!

 

Запрошуємо 6 червня 2014 р. на 1200 на святкування Дня технологічного факультету, яке відбудеться в корпусі №3 Житомирського національного агроекологічного університету за адресою вул. Корольова, 39.

... Читати далі »

Переглядів: 675 | Додав: TeXHo | Дата: 03-Лют-2014

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 9 »
Факультет здійснює підготовку фахівців: - за напрямом 6.09010201 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» (ОКР «Бакалавр»); - за спеціальністю 7.09010201 – «Технології виробництва і переробки проду-кції тваринництва» (ОКР «Спеціаліст»); - за спеціальністю 8.09010201 – «Технології виробництва і переробки проду-кції тваринництва» (ОКР «Магістр»); - за спеціалізаціями «Племінна справа», «Бджільництво», «Кінологія», «Технологія виробництва та переробки м’яса і м’ясних продуктів», «Техно-логія виробництва та переробки молока і молочних продуктів». На факультеті діє аспірантура зі спеціальностей 06.02.01 – «Розведення та се-лекція тварин» і 06.02.02 – «Годівля тварин і технологія кормів».