Краща кафедра факультету
1. Кафедра розведення, генетики тварин та біотехнології
2. Кафедра технологій виробництва продукції тваринництва
3. Кафедра годівлі тварин та технології кормів
4. Кафедра технологій переробки та якості продукції тваринництва
5. Кафедра фізичного виховання
Всього відповідей: 78
zt_dmitry


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Технологічний факультет є структурним підрозділом Житомирського національного агроекологічного університету. Факультет відкрито у 1976 році на базі існуючої на той час кафедри загального тваринництва. Керівництво факультетом у різні періоди здійснювали доцент В.С. Омельченко (1976–1979, 1985–1994 рр.), професор І.П. Мельохін (1979–1982 рр.), доцент Є.Ї. Задерій (1982–1985 рр.), заслужений працівник сільського господарства України, доцент В.Ф. Андрійчук (1994 – 2012 рр.). З 2012 року факультет очолює кандидат сільськогосподарських наук, доцент М.М.Кривий. На факультеті навчається близько 800 студентів.
Головна » Архів матеріалів
Переглядів: 578 | Додав: TeXHo | Дата: 31-Гру-2013

Шановний, Михайле Миколайовичу ... Читати далі »

Переглядів: 741 | Додав: TeXHo | Дата: 12-Лис-2013

Зміни у розкладі занять для студентів ОКР "Магістр" 2 року денної форми навчання

http://zt-tehnolog.at.ua/rozklad/Magistr_2.xls

Переглядів: 492 | Додав: TeXHo | Дата: 11-Лис-2013

Зміни у розкладі занять для студентів 1 курсу денної форми навчання http://zt-tehnolog.at.ua/index/1_kurs/0-192
Переглядів: 492 | Додав: TeXHo | Дата: 23-Жов-2013


АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ІННОВАЦІЙНОГО

РОЗВИТКУ ТВАРИННИЦТВА

 

... Читати далі »

Переглядів: 948 | Додав: TeXHo | Дата: 18-Вер-2013

Увага, випускники!!! 

Нагадуємо, що 07 червня 2013 року відбудеться традиційна зустріч випускників технологічного факультету минулих років.

... Читати далі »

Переглядів: 702 | Додав: TeXHo | Дата: 24-Кві-2013

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 »
Факультет здійснює підготовку фахівців: - за напрямом 6.09010201 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» (ОКР «Бакалавр»); - за спеціальністю 7.09010201 – «Технології виробництва і переробки проду-кції тваринництва» (ОКР «Спеціаліст»); - за спеціальністю 8.09010201 – «Технології виробництва і переробки проду-кції тваринництва» (ОКР «Магістр»); - за спеціалізаціями «Племінна справа», «Бджільництво», «Кінологія», «Технологія виробництва та переробки м’яса і м’ясних продуктів», «Техно-логія виробництва та переробки молока і молочних продуктів». На факультеті діє аспірантура зі спеціальностей 06.02.01 – «Розведення та се-лекція тварин» і 06.02.02 – «Годівля тварин і технологія кормів».