Краща кафедра факультету
1. Кафедра розведення, генетики тварин та біотехнології
2. Кафедра технологій виробництва продукції тваринництва
3. Кафедра годівлі тварин та технології кормів
4. Кафедра технологій переробки та якості продукції тваринництва
5. Кафедра фізичного виховання
Всього відповідей: 78
zt_dmitry


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Технологічний факультет є структурним підрозділом Житомирського національного агроекологічного університету. Факультет відкрито у 1976 році на базі існуючої на той час кафедри загального тваринництва. Керівництво факультетом у різні періоди здійснювали доцент В.С. Омельченко (1976–1979, 1985–1994 рр.), професор І.П. Мельохін (1979–1982 рр.), доцент Є.Ї. Задерій (1982–1985 рр.), заслужений працівник сільського господарства України, доцент В.Ф. Андрійчук (1994 – 2012 рр.). З 2012 року факультет очолює кандидат сільськогосподарських наук, доцент М.М.Кривий. На факультеті навчається близько 800 студентів.
Головна » Архів матеріалів
Щиро вітаємо вас з міжнародним днем Жінок!
Віки і тисячоліття світової історії осяяні вашою мудрістю та ніжністю, чарівністю та красою. І тільки завдяки вашій життєвій силі, насназі та довготерпінню з віку у вік продовжується рід людський на землі. Матір, сестра, кохана – жіночий першопочаток супроводжує нас до останнього подиху. І якщо краса порятує світ, то це буде ваша краса. Адже ви перетворюєте його на чарівну перлину, яку ми кладемо і довічно кластимемо до ваших ніг.
У цей святковий день бажаємо всім жінкам міцного добробуту, довічного щастя, шаленого кохання та постійного добробуту. І нехай виконуються найзавітніші мрії, адже бажання кожної жінки – закон, якому ми, чоловіки, з радістю коримося.
Переглядів: 643 | Додав: TeXHo | Дата: 05-Бер-2012

Переглядів: 620 | Додав: TeXHo | Дата: 22-Лют-2012

Внесено зміни у розклад занять студентів 1 та 2 курсів.

Розклад занять для студентів  денної ... Читати далі »
Переглядів: 1188 | Додав: TeXHo | Дата: 23-Січ-2012

Щиро вітаємо всіх співробітноків університету та студентів з Новим Роком та Різдвом Христовим.

*****
Хай буде Новий Рік
Схожий на диво,
Щоб кожен день жилося радісно й щасливо!
... Читати далі »
Переглядів: 604 | Додав: TeXHo | Дата: 22-Гру-2011

НА ТЕХНОЛОГІЧНОМУ ФАКУЛЬТЕТІ ВІДБУВАЛАСЯ

НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ СТУДЕНТІВ

 

19 грудня  2011 року  на технологічному факультеті була проведена Науково-практичн ... Читати далі »

Переглядів: 855 | Додав: TeXHo | Дата: 22-Гру-2011

Оновлено розклад екзаменів та заліків для стаціонарної форми навчання

Переглядів: 728 | Додав: TeXHo | Дата: 21-Лис-2011

Додано інтерактивний доступ до робочого рейтингового списку абітурієнтів, які вступають до Житомирського національного агроекологічного університету.

Шановні абітурієнти, будь ласка, прийміть до уваги, що дані локальної бази даних ЖНАЕУ та дані бази даних системи "Конкурс" можуть відрізнятися, оскільки синхронізація між цими базами даних відбувається тільки один раз на добу (ввечері).
Переглядів: 1020 | Додав: TeXHo | Дата: 10-Сер-2011

МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПРОДОВОЛЬСТВА УКРАЇНИ

Житомирський національний агроекологічний університет

ОГОЛОШУЄ ПРИЙОМ СТУДЕНТІВ НА ДЕННУ ФОРМУ НАВЧАННЯ

НА 2011 – 2012 НАВЧАЛЬНИЙ РІК


Університет здійснює підготовку студентів за держзамовленням і контрактом за напрямами підготовки: «Агрономія»; «Захист рослин»; «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»; «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування»; «Ветеринарна медицина»; «Лісове і садово-паркове господарство»; «Менеджмент» «Економіка підприємства»; «Облік і аудит»; «Фінанси і кредит»; «Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва»; «Геодезія, картографія та землеустрій»; «Правознавство» (молодший спеціаліст)


Документи приймаються:  ... Читати далі »
Переглядів: 906 | Додав: TeXHo | Дата: 13-Лип-2011

« 1 2 ... 7 8 9
Факультет здійснює підготовку фахівців: - за напрямом 6.09010201 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» (ОКР «Бакалавр»); - за спеціальністю 7.09010201 – «Технології виробництва і переробки проду-кції тваринництва» (ОКР «Спеціаліст»); - за спеціальністю 8.09010201 – «Технології виробництва і переробки проду-кції тваринництва» (ОКР «Магістр»); - за спеціалізаціями «Племінна справа», «Бджільництво», «Кінологія», «Технологія виробництва та переробки м’яса і м’ясних продуктів», «Техно-логія виробництва та переробки молока і молочних продуктів». На факультеті діє аспірантура зі спеціальностей 06.02.01 – «Розведення та се-лекція тварин» і 06.02.02 – «Годівля тварин і технологія кормів».