Краща кафедра факультету
1. Кафедра розведення, генетики тварин та біотехнології
2. Кафедра технологій виробництва продукції тваринництва
3. Кафедра годівлі тварин та технології кормів
4. Кафедра технологій переробки та якості продукції тваринництва
5. Кафедра фізичного виховання
Всього відповідей: 78
zt_dmitry


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Технологічний факультет є структурним підрозділом Житомирського національного агроекологічного університету. Факультет відкрито у 1976 році на базі існуючої на той час кафедри загального тваринництва. Керівництво факультетом у різні періоди здійснювали доцент В.С. Омельченко (1976–1979, 1985–1994 рр.), професор І.П. Мельохін (1979–1982 рр.), доцент Є.Ї. Задерій (1982–1985 рр.), заслужений працівник сільського господарства України, доцент В.Ф. Андрійчук (1994 – 2012 рр.). З 2012 року факультет очолює кандидат сільськогосподарських наук, доцент М.М.Кривий. На факультеті навчається близько 800 студентів.
Головна » Архів матеріалів
Переглядів: 453 | Додав: TeXHo | Дата: 28-Бер-2016

ШАНОВНІ СТУДЕНТИ ТА СПІВРОБІТНИКИ!

З метою забезпечення дотримання прав громадян, посилення контролю за дотриманням антикорупційного законодавства та впорядкування роботи з цього напрямку в навчальних корпусах ЖНАЕУ функціонує «Скринька довіри».

Якщо Ви стали свідком або Вам стало відомо про вчинення корупційних правопорушень та інших неправомірних дій, то просимо не бути байдужими.

... Читати далі »

Переглядів: 479 | Додав: TeXHo | Дата: 22-Бер-2016

Оглядові лекції для студентів заочної форми навчання:

Тз-11-1,Тз-11-2

Тз-13 -1ск

Тз-15-1Сп_з_

Усі лекції відбудуться на кафедрі технологій переробки та якості продукції тваринництва  ЖНАЕУ, вул. Льва Толстого 18 (5, 6, 7 або 8 ауд.).

 

Переглядів: 575 | Додав: TeXHo | Дата: 08-Лют-2016

Переглядів: 448 | Додав: TeXHo | Дата: 24-Січ-2016

       У розділ дипломне проектування додані накази "Про затвердження тем дипломних робіт студентів" освітньо-кваліфікаційних рівнів “Бакалавр”, "Спеціаліст" та "Магістр" технологічного факультету денної та заочної форм навчання.

Переглядів: 527 | Додав: TeXHo | Дата: 12-Січ-2016

Переглядів: 542 | Додав: TeXHo | Дата: 11-Лис-2015

« 1 2 3 4 5 ... 8 9 »
Факультет здійснює підготовку фахівців: - за напрямом 6.09010201 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» (ОКР «Бакалавр»); - за спеціальністю 7.09010201 – «Технології виробництва і переробки проду-кції тваринництва» (ОКР «Спеціаліст»); - за спеціальністю 8.09010201 – «Технології виробництва і переробки проду-кції тваринництва» (ОКР «Магістр»); - за спеціалізаціями «Племінна справа», «Бджільництво», «Кінологія», «Технологія виробництва та переробки м’яса і м’ясних продуктів», «Техно-логія виробництва та переробки молока і молочних продуктів». На факультеті діє аспірантура зі спеціальностей 06.02.01 – «Розведення та се-лекція тварин» і 06.02.02 – «Годівля тварин і технологія кормів».