Краща кафедра факультету
1. Кафедра розведення, генетики тварин та біотехнології
2. Кафедра технологій виробництва продукції тваринництва
3. Кафедра годівлі тварин та технології кормів
4. Кафедра технологій переробки та якості продукції тваринництва
5. Кафедра фізичного виховання
Всього відповідей: 78
zt_dmitry


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Технологічний факультет є структурним підрозділом Житомирського національного агроекологічного університету. Факультет відкрито у 1976 році на базі існуючої на той час кафедри загального тваринництва. Керівництво факультетом у різні періоди здійснювали доцент В.С. Омельченко (1976–1979, 1985–1994 рр.), професор І.П. Мельохін (1979–1982 рр.), доцент Є.Ї. Задерій (1982–1985 рр.), заслужений працівник сільського господарства України, доцент В.Ф. Андрійчук (1994 – 2012 рр.). З 2012 року факультет очолює кандидат сільськогосподарських наук, доцент М.М.Кривий. На факультеті навчається близько 800 студентів.
Головна » 2016 » Березень » 22 » Оголошення
20:19:19
Оголошення

ШАНОВНІ СТУДЕНТИ ТА СПІВРОБІТНИКИ!

З метою забезпечення дотримання прав громадян, посилення контролю за дотриманням антикорупційного законодавства та впорядкування роботи з цього напрямку в навчальних корпусах ЖНАЕУ функціонує «Скринька довіри».

Якщо Ви стали свідком або Вам стало відомо про вчинення корупційних правопорушень та інших неправомірних дій, то просимо не бути байдужими.

Для більш детального вивчення ситуації і всебічного розгляду Вашого повідомлення, пропонуємо Вам вказати інформацію про себе та свої контактні дані, для того щоб ми могли звернутися до Вас за додатковою інформацією.

Ви маєте право залишити анонімне повідомлення. При цьому анонімне повідомлення буде розглядатись, якщо наведена у ньому інформація стосується конкретної особи, містить фактичні дані, які можуть бути перевірені.

Звертаємо увагу на те, що повідомлення, яке містить наклеп і образи, дискредитацію студентів та працівників університету, тягнуть за собою відповідальність, передбачену чинним законодавством України.

Також «Скринька довіри» створена для скарг, зауважень та пропозицій з метою поліпшення роботи університету.

Усі ваші звернення будуть розглянуті керівництвом університету.

Ваша конфіденційність гарантується.

Переглядів: 140 | Додав: TeXHo | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Факультет здійснює підготовку фахівців: - за напрямом 6.09010201 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» (ОКР «Бакалавр»); - за спеціальністю 7.09010201 – «Технології виробництва і переробки проду-кції тваринництва» (ОКР «Спеціаліст»); - за спеціальністю 8.09010201 – «Технології виробництва і переробки проду-кції тваринництва» (ОКР «Магістр»); - за спеціалізаціями «Племінна справа», «Бджільництво», «Кінологія», «Технологія виробництва та переробки м’яса і м’ясних продуктів», «Техно-логія виробництва та переробки молока і молочних продуктів». На факультеті діє аспірантура зі спеціальностей 06.02.01 – «Розведення та се-лекція тварин» і 06.02.02 – «Годівля тварин і технологія кормів».