Гумор
|
|
duble | Дата: Середа, 09-Бер-2011, 18:34:39 | Сообщение # 16 |
 Генерал-майор
Статус: Offline
| Учора на Тернопільщині свині викрали холодець і поховали його з усіма почестями. Додано (01-Бер-2011, 20:04:44) --------------------------------------------- Чому немає дешевого м’яса? Тому-що: - Свині повиходили в люди - Корови за офіцерів - Барани захистили десиртації - А кури повмирали зі сміху Додано (01-Бер-2011, 20:09:41) --------------------------------------------- Українські генетики схрестили свиню зі змією. Тепер ці свині кілька разів на рік скидають шкіру разом зі салом. Після цього українські генетики збираються схрестити свиню з ящіркою, щоб можна було ногу на холодець відрізати, а нова щоб виростала.  Додано (01-Бер-2011, 20:12:20) ---------------------------------------------
Останні слова свині на м’ясо-комбінаті: - Бля!!! Оце мене ковбасить!!!!  Додано (01-Бер-2011, 20:17:03) ---------------------------------------------
Їде мужик через кордон. Зупиняє його таможник: - Що везете? - 5 метрів сала! Здивований погляд таможника: - Як це 5 метрів сала? Хіба це можливо? Ану покажіть! Мужик дістає пакет, розгортає 5 метрів сала, таможник ще ширше розкриває очі: - Але як? Це ж… ну це ж… НЕМОЖЛИВО!! Як ви так зуміли виростити таку велику свиню? - Ось ви купуєте поросятко, задні ноги цементуєте, а мисочку щодня відтягуєте, відтягуєте…  Додано (03-Бер-2011, 00:59:56) ---------------------------------------------
Той хто впродовж дня активний як бджола, сильний як бик, працює як кінь і приходить додому вимотаний як собака повинен проконсультуватися у ветеринара, є велика імовірність, що він осел. Вовочка просить маму: - Мамо, мамо. Дай грошей! А мама йому каже: - На, візьми курку, сходи на ринок і продай її. Ось і отримаєш гроші. Стоїть Вовочка на ринку і кричить: - Люди, купіть курку, хороша курка! Підходить до нього молода жінка і каже: - Хлопчику, мені дуже сподобалася твоя курка, тільки гроші я дома залишила. Я живу недалеко, підемо до мене, я тобі заплачу за курку. Приходять вони до неї додому. Раптом, дзвінок у двері! Це прийшов її коханець, вона Вовочку в шафу засунула. Раптом знову дзвінок у двері! Це прийшов її чоловік. Баба коханця теж в шафу запхала. Сидять вони в шафі, а Вовочка говорить: - Дядю, дядю. Купіть курку, а то я закричу! - Добре, добре! - Дядю, дядю. Віддай курку, а то закричу! - Добре, добре. Приходить Вовочка додому з грошима і з куркою. Приходить тато. Вовочка говорить йому: - Тату, тату. Купи курку. А тато йому відповідає: - Відстань, придурок! Ти мені ще в шафі набрид!  Додано (04-Бер-2011, 17:41:30) ---------------------------------------------
- Чому блондинки тримають корову в погребі? - Щоб молоко не скисло. Прилетіли дві мухи в бар. Перша замовляє: - Шматок смаженого лайна з часником. Друга: - Того ж, тільки без часничка. - А чому сьогодні без часника? - А я зараз на побачення з хлопцем лечу. Біг заєць по лісі, раптом спіткнувся, як шльопнеться мордою в гівно. Стер лапою, понюхав і говорить: - О, гівно! Добре, що не наступив! Купив мужик корову. Перший тиждень корова давала 10 літрів молока на день, другу неділю 5 літрів на день, на третю неділю геть молоко перестала давати. Вирішив мужик повести корову до ветеренара. Ветеренар йому говорить: - Бик конєшно задрочений, але жити буде. Ранок після Різдва у будинку папи Карло і Буратіно. Буратіно: - Це звичайно добре, що ти купив мені подарунок. Але ж міг купити якогось там песика чи котика, а то цей бобер якось підозріло на мене дивиться…Додано (06-Бер-2011, 16:55:26) ---------------------------------------------
Подходит пьяная доярка к Бурёнке. Та её спрашивает: - Что, опять напилась? - Буёнушка! Ну, последний, ИК, раз! - Ладно, держись за вымя, я щас попрыгаю. Поменяю коня белой масти на коня любой другой масти. Достали! Принц. - Бабушка, вы возле ипподрома живете? - Да. - А лошади не мешают? - Ни-и-и-э-э-т! В семье было двое детей - один пессимист, а дpyгой оптимист. Пpиближается новый год. Решили их pодители ypовнять, чтобы не такие кpайности были, и пpиготовили подаpки: пессимистy лошадкy, а оптимистy кyчy конского навоза. Утpом дети пpосыпаются. Пессимист: - Нyyy, лошадкааа. Маленькая, а я хотел большyю. Коpичневая, а я хотел сеpyю в яблоках. Деpевяннаааяяяя, а я хотел живyyyюююю. Оптимист: - А y меня живая!!! Только убежала!Додано (09-Бер-2011, 18:35:51) ---------------------------------------------
Кролики думали, що вони кохають одне-одного, а виявилося, що їх розводили.  Додано (09-Бер-2011, 19:34:39) ---------------------------------------------
Свинья забегает с улицы в комнату. Смотрит на электророзетку в стене: - Какая же сволочь свинью замуровала? Бык, найдя в траве перчатку, подвел ее рогом и обратился к корове: - Мадам, это не вы потеряли свой бюстгальтер? Сидят три крокодила на дереве. - О-о-о! Когда-то наши предки по земле ползали! - Э-э! Когда-то наши предки в воде плавали! - Хорош трепаться, полетели мед собирать. Дзвінок в три години ночі: - Ало… - Ало, у вас під вікном не пробігало стадо баранів? - А ти що відстав?!?! Півень прибув в курник страусине яйце: - я не хочу вас критикувати, милі пані, але глянете, як працюють інші!
Сообщение отредактировал duble - Вівторок, 01-Бер-2011, 19:10:40 |
|
| |
TeXHo | Дата: Неділя, 13-Бер-2011, 18:44:42 | Сообщение # 17 |
 Генералісимус
| Погоня за двома зайцями звичайно закінчується вегетаріанською вечерею.
|
|
| |
TeXHo | Дата: Неділя, 13-Бер-2011, 18:45:48 | Сообщение # 18 |
 Генералісимус
| Кум питає у кума - Куме що мені подарувати жінці на 8 березня А кум питає – А коли у неї 8 березня
|
|
| |
TeXHo | Дата: Неділя, 13-Бер-2011, 18:46:31 | Сообщение # 19 |
 Генералісимус
| Найбільш забобонні тварини - дятел і верблюд: один постійно стукає по дереву, інший весь час хоче сплюнути.
|
|
| |
duble | Дата: П`ятниця, 18-Бер-2011, 23:51:15 | Сообщение # 20 |
 Генерал-майор
| БИЗНЕС НАЦИЙ АМЕРИКАНСКАЯ КОРПОРАЦИЯ У вас две коровы. Одну вы продаете, вторую заставляете давать молоко за четверых. Вы удивляетесь, когда она дохнет. ФРАНЦУЗСКАЯ КОРПОРАЦИЯ У вас две коровы. Вы идете бастовать, потому что хотите три. НЕМЕЦКАЯ КОРПОРАЦИЯ У вас две коровы. Вы переделываете их таким образом, что они становятся в 10 раз больше и дают в 20 раз больше молока. ШВЕЙЦАРСКАЯ КОРПОРАЦИЯ У вас 5000 коров, но ни одна из них вам не принадлежит: вы зарабатываете на их хранении. ИНДИЙСКАЯ КОРПОРАЦИЯ У вас две коровы. Вы их бережете и не доите, потому что они священные. РУССКАЯ КОРПОРАЦИЯ У вас две коровы. Вы пересчитываете и узнаете, что у вас их пять. Вы пересчитываете их снова и получаете 42. Вы считаете снова и получаете 12. Вы устаете считать и открываете следующую бутылку. Пошли мы как то в поход в лес... ну естественно выпили как следует пришли на место , когда уже было темно. Сели, выпиваем, жарим сосиски макаем в горчицу (за неимением тарелки выложили содержимое баночки на лист лопуха) и едим... в общем так было почти до утра. Когда проснулся половина народу блюет другая смеется, спрашиваю в чем дело. и они тычат в сторону горчицы, а там рядом с лопушком с горчицей точно такой же с коровьей лепешкой и на обоих следы от сосисок  Додано (19-Бер-2011, 00:51:15) ---------------------------------------------
Зарізав мужик свиню, і продає на базарі м'ясо, підходить до нього перший чоловік і каже: - ну і м'ясо, ну і сало (хвалить)…. Чим годував? - Хлібом… - ??? Як? Криза в Україні… а ти хлібом годуєш? Плати штраф! Я з податкової… Заплатив, сидить, ще нічого не продав… злий… Підходить другий: - ну і м'ясо, ну і сало (хвалить)…. Чим годував? - (мужик злий…) Гімном! - ??? Як? Санепідемстанція (показує документи). Плати штраф! Заплатив.., сидить злющий, аж зубами скрегоче… Підходить третій: - ну і м'ясо, ну і сало (хвалить)…. Чим годував? - ДАВОВ РУБЕЛЬ – ЙШЛА В КАФЕ!!! Українець везе до Москви м'ясо на продаж. На митниці його зупиняють: - Ввезення українського м'яса на територію Російської Федерації заборонено! - Та хіба ж це м'ясо, пане офіцере? Це ж рештки від сала. Сало я ще у Житомирі продав, а відходи везу москалям - нехай утилізують... -Йой,куме,а Ви шо ,са-а-ло їсте? -Ну та як,та їм-го куме,як видите.А шо не можна? -Та ні-і...не можна. -А xто-то вам,куме таке повів? -Та-а..Та одна свиня й повіла ми. - Мила, а де в цьому блюді м'ясо! - Дорогий, я вирішила, що ми станемо вегетаріанцями! - Але, мила, це ж не смачно, і ще я втрачу чоловічу силу без м'яса! - Казки все це, дорогий! Я сьогодні " В світі тварин "дивилася, там кроликів показували, а вони м'ясо не їдять. ОГОЛОШЕННЯ: Загублено трилапого кобеля, прикмета - коли писає, падає. 
|
|
| |
TeXHo | Дата: П`ятниця, 29-Кві-2011, 21:48:44 | Сообщение # 21 |
 Генералісимус
| де Заєць лісом, читає книгу, тут підходить до нього Вовк і говорить: - Зайцю, ти що женеш, ідеш по лісу і читаєш книгу, ти що, заучка чи що? Заєць: Цікава книга, "Логіка" називається. Вовк: Ну і про що вона? Заєць: У тебе є сірники? Вовк: Так. Заєць: Значить куриш, логічно? Вовк: Логічно. Заєць: Раз куриш, значить у тебе є гроші й на інше, ну, наприклад, на дівчаток, логічно? Вовк: Логічно. Заєць: Раз є гроші на дівчаток, значить ти не імпотент, логічно? Вовк: Логічно, класна книга. Дай почитати! Дав йому Заєць книгу, йде Вовк по лісу, читає книгу, тут підходить Ведмідь і говорить: - Вовче, ти приколюєшся чи що - ходиш по лісу і книгу читаєш! Вовк: Цікава книга, логіка називається. Ведмідь: Ну і про що вона? Вовк: У тебе є сірники? Ведмідь: Ні. Вовк: Значить ти імпотент.
|
|
| |
duble | Дата: Вівторок, 31-Тра-2011, 22:59:37 | Сообщение # 22 |
 Генерал-майор
| Детская загадка: Один глаз, один рог, но не носорог? Ответ: Корова из-за угла выглядывает - Как отличить быка от коровы? - Когда доишь быка, он улыбается.  Додано (31-Тра-2011, 23:10:45) ---------------------------------------------
Геолог питає вівчара: - Батьку, скажіть, а скільки ваші вівці дають за сезон вовни? - Білі чи чорні? - питає вівчар. - Ну, чорні. - Чорні - 2 кілограми. - А білі? - І білі - 2 кілограми. - А скажіть, батьку, скільки їм потрібно корму в день? - Чорним чи білим? - уточнює вівчар. - Ну, чорним. - Чорним - 1 кілограм. - А білим? - І білим - 1 кілограм. Геолог не витримує: - То чого ж ви мені голову морочите? Чому весь час питаєте "чорні чи білі", адже результат один і той же?! - Ну-у, так чорні ж мої, - відповідає вівчар. Геолог із розумінням: -А-а-а, а білі? - І білі мої.Додано (31-Тра-2011, 23:59:37) ---------------------------------------------
Кулінарний рецепт - М'ясо по-англійськи. Прийти в гості. Взяти м'ясо. Піти не прощаючись
Сообщение отредактировал duble - Четвер, 05-Тра-2011, 20:39:52 |
|
| |
TeXHo | Дата: Неділя, 19-Чер-2011, 09:23:54 | Сообщение # 23 |
 Генералісимус
| Лежат на прилавке два цыпленка. Американский и наш.
Американский говорит: У какой ты синий да костлявый. Вот посмотри на меня - розовый, мясистый от одного вида аппетит появляется !
Hаш в ответ: Зато ты на электрическом стуле подох, а я естественной смертью умер !
|
|
| |
duble | Дата: П`ятниця, 21-Жов-2011, 20:43:20 | Сообщение # 24 |
 Генерал-майор
| Зловила лисиця курча, хотіла з'їсти, а воно заплакало і говорить: - Відпусти мене, я тобі тата з мамою приведу. Лисиця повірила і відпустила. Курча забралося на дах будинку і сміється: - Повірила, дура руда! Я інкубаторське!Додано (22-Чер-2011, 20:36:36) ---------------------------------------------
Їде дід(Дід) кіньми його зупиняє міліціонер(М) і питає: (М) – Що везете? (Дід) – Апельсиновий сік. Хочете спробувати? (М) – А давай! *Попробував* (Дід) – Вйо Апельсин! Син приїхав в село до мами,питає: - Мамо, навіщо ви взяли ще 2 гектари поля?! - А звідки ти знаєш? - Та бо наш кінь в стайні повісився!  Додано (09-Вер-2011, 23:48:28) ---------------------------------------------
Приехал фермер в Чикаго на базар гуся покупать, купил, пошатался по городу до автобуса домой еще 2 часа думает - пойду в кино схожу. В кинотеатре говорят: - Нельзя с гусем! Ну делать фермеру нечего он взял гуся себе в штаны и спрятал. Сидит смотрит кино, гусю чтобы не задохнулся ширинку открыл, тот голову высунул. На этом же ряду две дамочки, одна другой показывая пальцем на мужика говорит: - Смотри смотри ты такой видела? - Да и побольше видала. - Но этот жрет попкорн!!!  Додано (10-Вер-2011, 00:47:32) ---------------------------------------------
Фермер обратился к ветеринару за советом. - Есть у меня конь. Временами ходит нормально, временами прихрамывает. Что вы посоветуете? - Когда в следующий раз будет ходить нормально - продавайте
Фермер говорит новому работнику: - Пойдем, я покажу тебе, как доить корову. - Может, мне лучше начать с теленка?
 Додано (10-Вер-2011, 01:14:08) ---------------------------------------------
Знaете зaчем топ-моделям IQ чуть больше, чем у лошaди? А зaтем, чтобы нa подиум не срaли.
Пьяный фермер избил свинью молотком. Он думал, что это копилка.
Стpашный сон боксеpа: гpуша дает сдачи. Стpашный сон дояpки: ее доит коpова. Стpашный сон паталогоанатома: благодаpные клиенты звонят по ночам.
Если вы пригласили девушку кормить рыбок, а аквариума у вас отродясь не было, откройте хотя бы банку шпрот. как правило, покрошив туда немного хлеба, девушка начинает догадываться, зачем ее позвали.  Додано (25-Вер-2011, 23:31:40) ---------------------------------------------
Труднощі Старий зоотехнік запитує молодого - Ти поставив тавро всім тваринам? Були якісь труднощі? - З худобою не було. А от із бджолами...  Додано (27-Вер-2011, 19:19:49) ---------------------------------------------
- Куме, а чому потужність машини вимірюється в конях? - Ну куме бо в коровах не зручно!  Додано (21-Жов-2011, 21:43:20) ---------------------------------------------
— Винни, а Винни! Вот говорят: собачий холод, собачий холод... А есть такое понятие, как свинячий холод? — Да, Пятачок, есть, только оно называется “холодец”. Горное пастбище. На склонах пасется отара овец. Выше по склону стоит чабан. Внезапно раздается звонок мобильного телефона. Вся отара, как одна овца в недоумении смотрит на чабана. Тот невозмутимо, неторопливо лезет в глубины бурки, достает мобильник. - Алло, да, - и поворачиваясь к овцам, - это меня! - Марья! - кричит соседка. - Ты чем своих свиней кормишь? - А тебе что? - Да я тоже так похудеть хочу!
|
|
| |
ss19 | Дата: П`ятниця, 28-Жов-2011, 20:45:19 | Сообщение # 25 |
 Генералісимус
| а говорять,то что свиньи едять наоборот на пополнение идет))) 850г в день приросту)

|
|
| |
duble | Дата: Понеділок, 07-Лис-2011, 23:21:24 | Сообщение # 26 |
 Генерал-майор
| Американцы всегда удивляются, почему русские, когда у них что-то не получается, кричат твой кролик написАл: Your bunny wrote (англ. вариант прочитать быстро)
Додано (08-Лис-2011, 00:21:24) --------------------------------------------- Одна курица говорит другой: — Я могу на тебя в суп подать! Запрыгнул петух на празднично накрытый стол и увидел жареного собрата под соусом из белого вина. – Теперь я убедился, – дрожащим голосом воскликнул он, – что алкоголь в самом деле убивает! Труд из обезьяны сделал человека, а из коня — транспорт. Тут уж – как повезёт...:) Два кума решили забить быка. Один стоит и держит быка за рога, другой лупит кувалдой. Бам! Бык стоит. Еще раз! Бык стоит. Тогда держатель говорит: - Эй, кум, если ты еще раз ударишь меня по голове – я быка не удержу…
Сообщение отредактировал duble - Понеділок, 07-Лис-2011, 23:58:27 |
|
| |
duble | Дата: Середа, 30-Лис-2011, 23:41:27 | Сообщение # 27 |
 Генерал-майор
| Найгарніше люблять французи, Найміцніше люблять німці, Найшвидше люблять кролики, але найчастіше люблять козли.
|
|
| |
duble | Дата: Четвер, 05-Січ-2012, 23:18:58 | Сообщение # 28 |
 Генерал-майор
| Техасский анекдот (или благодарность по-американски). Едет как-то мужик по бескрайним просторам Техасщины и видит ферму. Возле дома стоит фермер, рядом с ним свинья, одна нога у нее деревянная. Протез, значит. - Извините меня за любопытство, — обращается он к фермеру, - я никогда в жизни не смотрел свинью с протезом. Как это так? - Видите ли, — отвечает фермер, — на прошлой неделе эта свинья спасла мою шестилетнюю дочь, когда она едва не утонула в пруду. - Это чудесно, но почему у свиньи деревяная нога? - Посмотрите, вон там несколько нефтяных вышек. Все она сделала. День за днем рыла землю, пока не ударили фонтаны нефти. - Это уже, я бы сообщил, невероятно, но вы так и не обьяснили, почему у свиньи деревяный протез? - Я к этому и иду, — говорит фермер, — два месяца тому назад, посреди ночи, мой дом загорелся. Свинья разбудила нас с женой, вытащила из дома моих детей, позвонила пожарным и, пока те приехали, почти погасила огонь сама. - Да, да, я понимаю. Это совершенно невероятная свинья, но почему у нее одна нога деревяная?!!! - Так я об этом и толкую. Как-же ее можно вот так сразу всю и сьесть?..
|
|
| |
duble | Дата: Четвер, 05-Січ-2012, 23:25:29 | Сообщение # 29 |
 Генерал-майор
| - Какая разница между свиньей и мужчиной? - Свинья HЕ превращается в мужчину после пьянки.
|
|
| |
ss19 | Дата: П`ятниця, 27-Січ-2012, 12:39:36 | Сообщение # 30 |
 Генералісимус
| - Ох ці жінки! Моя все твердить: «Мені нема чого носити, мені носити нічого!» - Дай їй мішок картоплі, нехай носить!
---------------------------------------------------------------------------- - Нам потрібно розійтися. Зрозумій, справа не в тобі, просто поруч з тобою повинен бути не я ... а мудак, який буде терпіти всі твої дурні витівки! ------------------------------------------------------------------------------------------ Люди, які кажуть мені: «Що за лайно ти слухаєш?», Повинні постаратися прийняти одну просту річ - ціаністий калій. --------------------------------------------------------------------------- Коханий, я так хочу на Новий рік...шубу... -Моя ти господинька!!! Затра піду куплю буряк і сільодку.
------------------------------------------------------------------------------------------------ Ми зрозуміли, що наш син наркоман, коли з дому стали пропадати наркотики. ------------------------------------------------------------- Дружина, що вертиться перед дзеркалом - чоловікові: - Милий, що тобі більше в мені подобається - моє гарне обличчя або шикарне тіло? Чоловік: - Твоє почуття гумору! ---------------------------------------------------------------- Запис у щоденнику: Ваш син сьогодні знову бився на перерві. Я поставив на нього і виграв 50 гривень. Дякую.

|
|
| |