Краща кафедра факультету
1. Кафедра розведення, генетики тварин та біотехнології
2. Кафедра технологій виробництва продукції тваринництва
3. Кафедра годівлі тварин та технології кормів
4. Кафедра технологій переробки та якості продукції тваринництва
5. Кафедра фізичного виховання
Всього відповідей: 78
zt_dmitry


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Технологічний факультет є структурним підрозділом Житомирського національного агроекологічного університету. Факультет відкрито у 1976 році на базі існуючої на той час кафедри загального тваринництва. Керівництво факультетом у різні періоди здійснювали доцент В.С. Омельченко (1976–1979, 1985–1994 рр.), професор І.П. Мельохін (1979–1982 рр.), доцент Є.Ї. Задерій (1982–1985 рр.), заслужений працівник сільського господарства України, доцент В.Ф. Андрійчук (1994 – 2012 рр.). З 2012 року факультет очолює кандидат сільськогосподарських наук, доцент М.М.Кривий. На факультеті навчається близько 800 студентів.
Головна » 2015 » Квітень » 29 » Графік практик
09:14:06
Графік практик

ГРАФІК

проходження навчальних практик

студентами технологічного факультету ЖНАЕУ у 2014-15 навчальному році

Курс

Назва практики

Термін виконання практик

Відповідальна кафедра (відповідальний викладач)

1 група

2 група

3 група

1

Зооекологія

18.03.15

08.04.15

29.04.15

20.05.15

10.06.15

25.03.15

15.04.15

06.05.15

27.05.15

17.06.15

01.04.15

22.04.15

13.05.15

03.06.15

24.06.15

Технологій переробки та якості продукції тваринництва

(Ст. викладач

Трохименко В.З.)

1

Проектування і будівництво підприємств по виробництву та переробці продукції тваринництва

20.07.15-

24.07.15

27.07.15-

31.07.15

17.08.15-

21.08.15

Технологій переробки та якості продукції тваринництва

(Доцент  Вербельчук С.П.)

1

Зоохіманаліз кормів

06.07.15-

10.07.15

10.08.15-

14.08.15

24.08.15-

28.08.15

Годівлі  тварин та технології кормів

(Доцент Лавринюк О.О.)

1

Основи фахової діяльності

17.09.14

24.09.14

08.10.14

29.10.14

19.11.14

25.09.14

01.10.14

15.10.14

05.11.14

26.11.14

02.10.14

09.10.14

22.10.14

12.11.14

03.12.14

Технологій виробництва продукції тваринництва

(Доцент Ткачук В.П.)

1

Технологія виробництва продукції кролівництва і звірівництва

13.07.15-

17.07.15

03.08.15-

07.08.15

10.08.15-

14.08.15

Технологій виробництва продукції тваринництва

(Асистент Слюсар М.В.)

2

Гігієна

с.-г. тварин

03.08.15-07.08.15

10.08.15-

14.08.15

*03.08.15-

01.09.15

Паразитології, ветеринарно-санітарної експертизи і гігієни тварин

(Асистент Бахур Т.І.)

2

Відтворення

с.-г. тварин

*22.06.15-

19.07.15

24.08.15-

28.08.15

20.07.15-

24.07.15

Розведення, генетики тварин та біотехнології

(Доцент Іванов І.А., асистент Кучер Д.М.)

2

Розведення

с.-г. тварин

27.07.15-

31.07.15

17.08.15-

21.08.15

06.07.15-

10.07.15

Розведення, генетики тварин та біотехнології

(Асистент и Кучер Д.М.. , Кочук-Ящненко О.А.)

 

2

Годівля

с.-г. тварин

20.07.15-

24.07.17

*13.07.15-

09.09.15

13.07.15-

17.07.15

Годівлі  тварин та технології кормів

(Доцент Мамченко В.Ю.)

 

* – навчальну практику студенти проходять в навчальній лабораторії тваринництва за окремим графіком по 8 чоловік на день.

 

Декан факультету      (підпис існує)                  М.М.Кривий                  

                        

Переглядів: 318 | Додав: TeXHo | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Факультет здійснює підготовку фахівців: - за напрямом 6.09010201 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» (ОКР «Бакалавр»); - за спеціальністю 7.09010201 – «Технології виробництва і переробки проду-кції тваринництва» (ОКР «Спеціаліст»); - за спеціальністю 8.09010201 – «Технології виробництва і переробки проду-кції тваринництва» (ОКР «Магістр»); - за спеціалізаціями «Племінна справа», «Бджільництво», «Кінологія», «Технологія виробництва та переробки м’яса і м’ясних продуктів», «Техно-логія виробництва та переробки молока і молочних продуктів». На факультеті діє аспірантура зі спеціальностей 06.02.01 – «Розведення та се-лекція тварин» і 06.02.02 – «Годівля тварин і технологія кормів».