Краща кафедра факультету
1. Кафедра розведення, генетики тварин та біотехнології
2. Кафедра технологій виробництва продукції тваринництва
3. Кафедра годівлі тварин та технології кормів
4. Кафедра технологій переробки та якості продукції тваринництва
5. Кафедра фізичного виховання
Всього відповідей: 78
zt_dmitry


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Технологічний факультет є структурним підрозділом Житомирського національного агроекологічного університету. Факультет відкрито у 1976 році на базі існуючої на той час кафедри загального тваринництва. Керівництво факультетом у різні періоди здійснювали доцент В.С. Омельченко (1976–1979, 1985–1994 рр.), професор І.П. Мельохін (1979–1982 рр.), доцент Є.Ї. Задерій (1982–1985 рр.), заслужений працівник сільського господарства України, доцент В.Ф. Андрійчук (1994 – 2012 рр.). З 2012 року факультет очолює кандидат сільськогосподарських наук, доцент М.М.Кривий. На факультеті навчається близько 800 студентів.
Головна » 2015
Січень 2015
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Лютий 2015
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Березень 2015
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Квітень 2015
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Серпень 2015
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Вересень 2015
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Жовтень 2015
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Листопад 2015
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Факультет здійснює підготовку фахівців: - за напрямом 6.09010201 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» (ОКР «Бакалавр»); - за спеціальністю 7.09010201 – «Технології виробництва і переробки проду-кції тваринництва» (ОКР «Спеціаліст»); - за спеціальністю 8.09010201 – «Технології виробництва і переробки проду-кції тваринництва» (ОКР «Магістр»); - за спеціалізаціями «Племінна справа», «Бджільництво», «Кінологія», «Технологія виробництва та переробки м’яса і м’ясних продуктів», «Техно-логія виробництва та переробки молока і молочних продуктів». На факультеті діє аспірантура зі спеціальностей 06.02.01 – «Розведення та се-лекція тварин» і 06.02.02 – «Годівля тварин і технологія кормів».