Краща кафедра факультету
1. Кафедра розведення, генетики тварин та біотехнології
2. Кафедра технологій виробництва продукції тваринництва
3. Кафедра годівлі тварин та технології кормів
4. Кафедра технологій переробки та якості продукції тваринництва
5. Кафедра фізичного виховання
Всього відповідей: 78
zt_dmitry


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Технологічний факультет є структурним підрозділом Житомирського національного агроекологічного університету. Факультет відкрито у 1976 році на базі існуючої на той час кафедри загального тваринництва. Керівництво факультетом у різні періоди здійснювали доцент В.С. Омельченко (1976–1979, 1985–1994 рр.), професор І.П. Мельохін (1979–1982 рр.), доцент Є.Ї. Задерій (1982–1985 рр.), заслужений працівник сільського господарства України, доцент В.Ф. Андрійчук (1994 – 2012 рр.). З 2012 року факультет очолює кандидат сільськогосподарських наук, доцент М.М.Кривий. На факультеті навчається близько 800 студентів.
Головна » 2013 » Листопад » 12 » Нашому декану 55 років!!! Вітаємо!!!
20:43:24
Нашому декану 55 років!!! Вітаємо!!!

Шановний, Михайле Миколайовичу, вітаємо Вас з Днем народження та від усієї кафедри, бажаємо Вам успіхів у нелегкій справі керівництва та викладання.

Ми знаємо Вас як неординарну, талановиту особистість, висококваліфікованого, вмілого організатора та керівника, який по праву може пишатися набутим досвідом, духовним та інтелектуальним потенціалом, успіхами та досягненнями. Завдяки наполегливій, творчій праці, компетентності, високому професіоналізму, відповідальному відношенню до роботи Ви здобули шану та повагу серед колег, представників вищої школи та науковців. Притаманні Вам енергія, людяність, відданість справі є гідним прикладом для тих, хто працює поруч з Вами. Ми раді вітати Вас із гідно прожитими літами та хочемо побажати невпинного руху вперед. Нехай у всіх починаннях Вас супроводжують розуміння і підтримка з боку колег та однодумців, а професійна діяльність буде сповнена задоволення і творчих перемог. Бажаємо також, щоб Ваше життя було світлим і радісним, як цей святковий день, а дружні вітання додали життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі. Бажаємо, щоб підґрунтям щасливого життя та плідної професійної діяльності були міцне здоров’я, серце сповнене любові та добра, натхненна думка й щирі почуття.

За роки спільної роботи ми пізнали Вас як вправного, компетентного керівника, що приймає важливі рішення, але при цьому не забуває про працівників. Вам притаманні принциповість та твердість характеру, але разом із тим чуйність, справедливість та демократичність. Всі ці риси допомагають колективу факультету якомога краще виконувати завдання, поставлені перед нами в нелегкий для кожної людини час становлення.

У цей чудовий день – День Вашого ювілею прийміть від нас найщиріші вітання та побажання : Нових щасливих, успішних і захоплюючих життєвих доріг!!!

 

На довгий вік, на многії літа,

На шану від людей, тепло родинне,

Стелися, доле, крізь усе життя,

Лише добром для доброї людини.

Бажаємо, щоб кожне починання

Було успішно втілене в життя,

Нехай людська повага і визнання

Крокують поруч з вами в майбуття.

Любові вам і злагоди в родині,

Не знати горя, смутку і біди,

Хай прибуває щедро вам щоднини

Із сонця й вітру, із роси й води!

 

Колектив кафедри розведення, генетики тварин та біотехнології

Переглядів: 459 | Додав: TeXHo | Рейтинг: 1.0/101
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Факультет здійснює підготовку фахівців: - за напрямом 6.09010201 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» (ОКР «Бакалавр»); - за спеціальністю 7.09010201 – «Технології виробництва і переробки проду-кції тваринництва» (ОКР «Спеціаліст»); - за спеціальністю 8.09010201 – «Технології виробництва і переробки проду-кції тваринництва» (ОКР «Магістр»); - за спеціалізаціями «Племінна справа», «Бджільництво», «Кінологія», «Технологія виробництва та переробки м’яса і м’ясних продуктів», «Техно-логія виробництва та переробки молока і молочних продуктів». На факультеті діє аспірантура зі спеціальностей 06.02.01 – «Розведення та се-лекція тварин» і 06.02.02 – «Годівля тварин і технологія кормів».