09:01:05 Конференція | |
АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ТВАРИННИЦТВА Міжнародна науково-практична конференція з нагоди 20-річчя створення кафедри технологій переробки та якості продукції тваринництва
Житомирський національний агроекологічний університет Технологічний факультет Кафедра технологій переробки та якості продукції тваринництва ПРОГРАМА КОНФЕРЕНЦІЇ 17-18 жовтня 2013 року ОРГАНІЗАЦІЙНИЙ КОМІТЕТ КОНФЕРЕНЦІЇ Голова: Микитюк Валерій Мар’янович – ректор ЖНАЕУ, професор. Заступник: Славов Володимир Петрович – доктор с-г наук, професор, чл. кор. НААН України, заслужений діяч науки і техніки України, завідувач кафедри технологій переробки та якості продукції тваринництва. Члени оргкомітету: 1. Скидан Олег Васильович – доктор економічних наук, професор, проректор з наукової роботи та інноваційного розвитку ЖНАЕУ. 2. Кривий Михайло Миколайович – кандидат с.-г. наук, доцент, декан технологічного факультету ЖНАЕУ. 3. Савченко Юрій Іванович – доктор с.-г. наук, професор, академік НААНУ. 4. Вербельчук Сергій Петрович - кандидат с.-г. наук, доцент кафедри технологій переробки та якості продукції тваринництва. 5. Ковальчук Тетяна Іванівна - кандидат с.-г. наук, доцент кафедри технологій переробки та якості продукції тваринництва. 6. Шубенко Олексій Іванович - кандидат біол. наук, доцент кафедри технологій переробки та якості продукції тваринництва. 7. Кальчук Любов Аскольдівна - кандидат с.-г. наук, доцент кафедри технологій переробки та якості продукції тваринництва. 8. Трохименко Віта Зигмундівна - кандидат с.-г. наук, асистент кафедри технологій переробки та якості продукції тваринництва. 9. Біденко Володимир Миколайович - кандидат с.-г. наук, доцент кафедри технологій переробки та якості продукції тваринництва. 10. Ковальчук Віталій Іванович - кандидат с.-г. наук, доцент кафедри технологій переробки та якості продукції тваринництва. ПОРЯДОК РОБОТИ КОНФЕРЕНЦІЇ: 17 жовтня (четвер) 800 – заїзд та поселення учасників конференції (вул. Льва Толстого 18, кафедра технологій переробки та якості продукції тваринництва ); 1200 – 1500 – екскурсія по місту Житомир, музей Космонавтики. 18 жовтня (п’ятниця) 800 – 1000 – реєстрація учасників конференції (хол біля актової зали, Бульвар старий, 7); 1000 – 1200 – пленарне засідання (актова зала, Бульвар старий, 7); 1200 – 1300 – перерва на каву ; 1300 – 1600 – робота секцій(кафедра технологій переробки та якості продукції тваринництва, вул. Льва Толстого, 18). Секція 1. Еколого-зоотехнічні основи інноваційного розвитку тваринництва (вул. Льва Толстого, 18); Секція 2. Інноваційні технології переробки продукції тваринництва та продовольчої сировини (вул. Льва Толстого, 18); Секція 3. Виробництво кормів, годівля тварин – важливий фактор безпеки якості продукції тваринництва (вул. Льва Толстого, 18); Секція 4. Безпека та якість харчової продукції (вул. Льва Толстого, 18);. Секція 5. Стандартизація продукції тваринництва (вул. Льва Толстого, 18). 1600 – підсумки роботи конференції; 1700 – зустріч за круглим столом конференції. Від’їзд учасників конференції. Регламент: Доповідь на пленарному засіданні – до 20 хв. Доповідь на секційному засіданні – до 10 хв. Дискусія – до 5 хв. | |
|