Краща кафедра факультету
1. Кафедра розведення, генетики тварин та біотехнології
2. Кафедра технологій виробництва продукції тваринництва
3. Кафедра годівлі тварин та технології кормів
4. Кафедра технологій переробки та якості продукції тваринництва
5. Кафедра фізичного виховання
Всього відповідей: 78
zt_dmitry


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Технологічний факультет є структурним підрозділом Житомирського національного агроекологічного університету. Факультет відкрито у 1976 році на базі існуючої на той час кафедри загального тваринництва. Керівництво факультетом у різні періоди здійснювали доцент В.С. Омельченко (1976–1979, 1985–1994 рр.), професор І.П. Мельохін (1979–1982 рр.), доцент Є.Ї. Задерій (1982–1985 рр.), заслужений працівник сільського господарства України, доцент В.Ф. Андрійчук (1994 – 2012 рр.). З 2012 року факультет очолює кандидат сільськогосподарських наук, доцент М.М.Кривий. На факультеті навчається близько 800 студентів.
Головна » 2013 » Вересень » 18 » Конференція
09:01:05
Конференція


АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ІННОВАЦІЙНОГО

РОЗВИТКУ ТВАРИННИЦТВА

 

Міжнародна науково-практична конференція з нагоди 20-річчя створення кафедри технологій переробки та якості продукції тваринництва


Житомирський національний агроекологічний університет

Технологічний факультет

Кафедра технологій переробки та якості продукції тваринництва

 

ПРОГРАМА КОНФЕРЕНЦІЇ

 

17-18 жовтня 2013 року


ОРГАНІЗАЦІЙНИЙ КОМІТЕТ КОНФЕРЕНЦІЇ

 

Голова: Микитюк Валерій Мар’янович – ректор ЖНАЕУ, професор.

Заступник: Славов Володимир Петрович – доктор с-г наук, професор, чл. кор. НААН України, заслужений діяч науки і техніки України, завідувач кафедри технологій переробки та якості продукції тваринництва.

Члени оргкомітету:

1. Скидан Олег Васильович – доктор економічних наук, професор, проректор з наукової роботи та інноваційного розвитку ЖНАЕУ.

2. Кривий Михайло Миколайович – кандидат с.-г. наук, доцент, декан технологічного факультету ЖНАЕУ.

3. Савченко Юрій Іванович – доктор с.-г. наук, професор, академік НААНУ.

4. Вербельчук Сергій Петрович - кандидат с.-г. наук, доцент кафедри технологій переробки та якості продукції тваринництва.

5. Ковальчук Тетяна Іванівна - кандидат с.-г. наук, доцент кафедри технологій переробки та якості продукції тваринництва.

6. Шубенко Олексій Іванович - кандидат біол. наук, доцент кафедри технологій переробки та якості продукції тваринництва.

7. Кальчук Любов Аскольдівна - кандидат с.-г. наук, доцент кафедри технологій переробки та якості продукції тваринництва.

8. Трохименко Віта Зигмундівна - кандидат   с.-г. наук, асистент кафедри технологій переробки та якості продукції тваринництва.

9. Біденко Володимир Миколайович - кандидат с.-г. наук, доцент кафедри технологій переробки та якості продукції тваринництва.

10. Ковальчук Віталій Іванович - кандидат с.-г. наук, доцент кафедри технологій переробки та якості продукції тваринництва.

 

 

 

ПОРЯДОК РОБОТИ КОНФЕРЕНЦІЇ:

 

17 жовтня (четвер)

800 – заїзд та поселення учасників конференції (вул. Льва Толстого 18, кафедра технологій переробки та якості продукції тваринництва );

1200 – 1500екскурсія по місту Житомир, музей Космонавтики.

18 жовтня (п’ятниця)

800 – 1000 – реєстрація учасників конференції (хол біля актової зали, Бульвар старий, 7);

1000 – 1200 – пленарне засідання (актова зала, Бульвар старий, 7);

1200 – 1300 – перерва на каву ;

1300 – 1600 – робота секцій(кафедра технологій переробки та якості продукції тваринництва, вул. Льва Толстого, 18).

 

Секція 1. Еколого-зоотехнічні основи інноваційного розвитку тваринництва  (вул. Льва Толстого, 18);

Секція 2. Інноваційні технології переробки продукції тваринництва та продовольчої сировини (вул. Льва Толстого, 18);

Секція 3. Виробництво кормів, годівля тварин – важливий фактор безпеки якості продукції тваринництва (вул. Льва Толстого, 18);

Секція 4. Безпека та якість харчової продукції (вул. Льва Толстого, 18);.

Секція 5. Стандартизація продукції тваринництва (вул. Льва Толстого, 18).

1600 – підсумки роботи конференції;

1700 – зустріч за круглим столом конференції.

Від’їзд учасників конференції.

Регламент:

Доповідь на пленарному засіданні – до 20 хв.

Доповідь на секційному засіданні – до 10 хв.

Дискусія – до 5 хв.

 

 

 


 

Переглядів: 949 | Додав: TeXHo | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Факультет здійснює підготовку фахівців: - за напрямом 6.09010201 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» (ОКР «Бакалавр»); - за спеціальністю 7.09010201 – «Технології виробництва і переробки проду-кції тваринництва» (ОКР «Спеціаліст»); - за спеціальністю 8.09010201 – «Технології виробництва і переробки проду-кції тваринництва» (ОКР «Магістр»); - за спеціалізаціями «Племінна справа», «Бджільництво», «Кінологія», «Технологія виробництва та переробки м’яса і м’ясних продуктів», «Техно-логія виробництва та переробки молока і молочних продуктів». На факультеті діє аспірантура зі спеціальностей 06.02.01 – «Розведення та се-лекція тварин» і 06.02.02 – «Годівля тварин і технологія кормів».