Краща кафедра факультету
1. Кафедра розведення, генетики тварин та біотехнології
2. Кафедра технологій виробництва продукції тваринництва
3. Кафедра годівлі тварин та технології кормів
4. Кафедра технологій переробки та якості продукції тваринництва
5. Кафедра фізичного виховання
Всього відповідей: 78
zt_dmitry


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Технологічний факультет є структурним підрозділом Житомирського національного агроекологічного університету. Факультет відкрито у 1976 році на базі існуючої на той час кафедри загального тваринництва. Керівництво факультетом у різні періоди здійснювали доцент В.С. Омельченко (1976–1979, 1985–1994 рр.), професор І.П. Мельохін (1979–1982 рр.), доцент Є.Ї. Задерій (1982–1985 рр.), заслужений працівник сільського господарства України, доцент В.Ф. Андрійчук (1994 – 2012 рр.). З 2012 року факультет очолює кандидат сільськогосподарських наук, доцент М.М.Кривий. На факультеті навчається близько 800 студентів.
Головна » 2016 » Квітень » 8 » Гирьовий спорт
10:57:18
Гирьовий спорт

1-4 квітня 2016 року в м. Києві відбувся чемпіонат України з гирьового спорту серед юніорів та Кубок України серед дорослих. На цих змаганнях студент технологічного факультету Євгеній Колесник став чемпіоном України серед юніорів та срібним призером Кубку України серед дорослих.

Євгеній виконав норматив майстра спорту України та його включено до складу збірної команди України з гирьового спорту. Зараз він готується до чемпіонату Європи, який відбудеться в Польщі в травні цього року.

Тренер старший викладач кафедри фізичного виховання Ткаченко П.П.

Кафедра фізичного виховання

 

Переглядів: 161 | Додав: TeXHo | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Факультет здійснює підготовку фахівців: - за напрямом 6.09010201 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» (ОКР «Бакалавр»); - за спеціальністю 7.09010201 – «Технології виробництва і переробки проду-кції тваринництва» (ОКР «Спеціаліст»); - за спеціальністю 8.09010201 – «Технології виробництва і переробки проду-кції тваринництва» (ОКР «Магістр»); - за спеціалізаціями «Племінна справа», «Бджільництво», «Кінологія», «Технологія виробництва та переробки м’яса і м’ясних продуктів», «Техно-логія виробництва та переробки молока і молочних продуктів». На факультеті діє аспірантура зі спеціальностей 06.02.01 – «Розведення та се-лекція тварин» і 06.02.02 – «Годівля тварин і технологія кормів».