Краща кафедра факультету
1. Кафедра розведення, генетики тварин та біотехнології
2. Кафедра технологій виробництва продукції тваринництва
3. Кафедра годівлі тварин та технології кормів
4. Кафедра технологій переробки та якості продукції тваринництва
5. Кафедра фізичного виховання
Всього відповідей: 78
zt_dmitry


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Технологічний факультет є структурним підрозділом Житомирського національного агроекологічного університету. Факультет відкрито у 1976 році на базі існуючої на той час кафедри загального тваринництва. Керівництво факультетом у різні періоди здійснювали доцент В.С. Омельченко (1976–1979, 1985–1994 рр.), професор І.П. Мельохін (1979–1982 рр.), доцент Є.Ї. Задерій (1982–1985 рр.), заслужений працівник сільського господарства України, доцент В.Ф. Андрійчук (1994 – 2012 рр.). З 2012 року факультет очолює кандидат сільськогосподарських наук, доцент М.М.Кривий. На факультеті навчається близько 800 студентів.
Головна » 2011 » Липень » 13
МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПРОДОВОЛЬСТВА УКРАЇНИ

Житомирський національний агроекологічний університет

ОГОЛОШУЄ ПРИЙОМ СТУДЕНТІВ НА ДЕННУ ФОРМУ НАВЧАННЯ

НА 2011 – 2012 НАВЧАЛЬНИЙ РІК


Університет здійснює підготовку студентів за держзамовленням і контрактом за напрямами підготовки: «Агрономія»; «Захист рослин»; «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»; «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування»; «Ветеринарна медицина»; «Лісове і садово-паркове господарство»; «Менеджмент» «Економіка підприємства»; «Облік і аудит»; «Фінанси і кредит»; «Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва»; «Геодезія, картографія та землеустрій»; «Правознавство» (молодший спеціаліст)


Документи приймаються:  ... Читати далі »
Переглядів: 905 | Додав: TeXHo | Дата: 13-Лип-2011

Факультет здійснює підготовку фахівців: - за напрямом 6.09010201 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» (ОКР «Бакалавр»); - за спеціальністю 7.09010201 – «Технології виробництва і переробки проду-кції тваринництва» (ОКР «Спеціаліст»); - за спеціальністю 8.09010201 – «Технології виробництва і переробки проду-кції тваринництва» (ОКР «Магістр»); - за спеціалізаціями «Племінна справа», «Бджільництво», «Кінологія», «Технологія виробництва та переробки м’яса і м’ясних продуктів», «Техно-логія виробництва та переробки молока і молочних продуктів». На факультеті діє аспірантура зі спеціальностей 06.02.01 – «Розведення та се-лекція тварин» і 06.02.02 – «Годівля тварин і технологія кормів».