Краща кафедра факультету
1. Кафедра розведення, генетики тварин та біотехнології
2. Кафедра технологій виробництва продукції тваринництва
3. Кафедра годівлі тварин та технології кормів
4. Кафедра технологій переробки та якості продукції тваринництва
5. Кафедра фізичного виховання
Всього відповідей: 78
zt_dmitry


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Факультет здійснює підготовку фахівців за освітніми ступенями бакалавр та магістр за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Форма навчання студентів: денна та заочна. Факультет вперше було відкрито у 1950 р. як зоотехнічний. Проте у 1952 р. його було закрито та вдруге відкрито у 1976 р. На технологічний факультет був перейменований у 2004 році. Першим деканом факультету з 1976 до 1979 року був доцент В.С. Омельченко. Він очолював його також з 1985 по 1994 рік. Керівництво факультетом у різні періоди здійснювали професор І.П. Мельохін (1979–1982 рр.), доцент Є.Ї. Задерій (1982–1985 рр.), Заслужений працівник сільського господарства України, доцент В.Ф. Андрійчук (1994−2012 рр.), доцент М.М. Кривий (2012–2017 рр.). З 2017 року факультет очолює кандидат сільськогосподарських наук, доцент, заслужений працівник сільського господарства України В.Ф. Андрійчук.

Для студентів заочної форми навчання

Для студентів ОКР «Бакалавр»

 

Ректору ЖНАЕУ

професору В.М.Микитюку

студента(ки) 4-го курсу 1-ої групи

технологічного факультету

заочної форми навчання

Іваненка Івана Івановича

 

 

Прошу направити в ПАФ «Єрчики», с. Єрчики, Попільнянського району, Житомирської області для проходження загально-технологічної практики.

 

 

Дата                                                                                              Підпис



Для студентів заочної форми навчання

Для студентів ОКР «Спеціаліст» та «Магістр»

 

Ректору ЖНАЕУ

професору В.М.Микитюку

студента(ки) ОКР «Спеціаліст» («Магістр»)

технологічного факультету

заочної форми навчання

Іваненка Івана Івановича

 

 

Прошу направити в ПАФ «Єрчики», с. Єрчики, Попільнянського району, Житомирської області для проходження спеціально-технологічної практики.

 

 

Дата                                                                                              Підпис

 


Факультет здійснює підготовку фахівців за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Форма навчання – денна та заочна. На факультеті діє аспірантура з 4 спеціальностей: 06.02.01 – розведення та селекція тварин, 06.02.02 – годівля тварин і технологія кормів та 06.02.04 – технологія виробництва продукції тваринництва, 03.00.16 – екологія.