1. |
Паламарчук А. О., Барановська В. А. Порівняльна характеристика та адаптаційна здатність яєчних кросів курей Борки-117 та Шевер 579 в умовах промислової технології |
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: Зб. наук. праць / Житом. нац. агроекол. ун-т. – Житомир, 2012. – Вип. 3. |
2. |
Орищук О.О., Вербельчук Т.В. Перспективні технології утримання свиней |
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: Зб. наук. праць / Житом. нац. агроекол. ун-т. – Житомир, 2012. – Вип. 3. |
3. |
Орлюк О. В., Вербельчук Т.В. Перспективи розвитку виробництва свинини |
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: Зб. наук. праць / Житом. нац. агроекол. ун-т. – Житомир, 2012. – Вип. 3. |
4. |
Парфенюк І.С., Барановська В.А. Стан та шляхи нарощування обсягів та ефективності виробництва молока в умовах НДГ «Україна» Черняхівського району Житомирської області |
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: Зб. наук. праць / Житом. нац. агроекол. ун-т. – Житомир, 2012. – Вип. 3. |
5. |
Півень Ж. С., Ковальчук І. В., Організація годівлі і утримання корів у цеху виробництва молока |
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: Зб. наук. праць / Житом. нац. агроекол. ун-т. – Житомир, 2012. – Вип. 3.
|
6. |
Сезоненко В.В., Гранківський І. П. Створення моделі виробничого підприємства пасіки житомирського національного агроекологічного університету |
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: Зб. наук. праць / Житом. нац. агроекол. ун-т. – Житомир, 2012. – Вип. 3. |
7. |
Демчук І. О. Ковальчук І. В., Ефективність добору корів за показниками постійності лактації |
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: Зб. наук. праць / Житом. нац. агроекол. ун-т. – Житомир, 2012. – Вип. 3. |