Краща кафедра факультету
1. Кафедра розведення, генетики тварин та біотехнології
2. Кафедра технологій виробництва продукції тваринництва
3. Кафедра годівлі тварин та технології кормів
4. Кафедра технологій переробки та якості продукції тваринництва
5. Кафедра фізичного виховання
Всього відповідей: 78
zt_dmitry


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Факультет здійснює підготовку фахівців за освітніми ступенями бакалавр та магістр за спеціальністю «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Форма навчання студентів: денна та заочна. Факультет вперше було відкрито у 1950 р. як зоотехнічний. Проте у 1952 р. його було закрито та вдруге відкрито у 1976 р. На технологічний факультет був перейменований у 2004 році. Першим деканом факультету з 1976 до 1979 року був доцент В.С. Омельченко. Він очолював його також з 1985 по 1994 рік. Керівництво факультетом у різні періоди здійснювали професор І.П. Мельохін (1979–1982 рр.), доцент Є.Ї. Задерій (1982–1985 рр.), Заслужений працівник сільського господарства України, доцент В.Ф. Андрійчук (1994−2012 рр.), доцент М.М. Кривий (2012–2017 рр.). З 2017 року факультет очолює кандидат сільськогосподарських наук, доцент, заслужений працівник сільського господарства України В.Ф. Андрійчук.

1.

Паламарчук А. О., Барановська В. А.

Порівняльна характеристика та адаптаційна

здатність яєчних кросів курей Борки-117

та Шевер 579 в умовах промислової технології

 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: Зб. наук. праць / Житом. нац. агроекол. ун-т. – Житомир, 2012. – Вип. 3.

 

2.

Орищук О.О., Вербельчук Т.В. Перспективні технології утримання свиней

 

 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: Зб. наук. праць / Житом. нац. агроекол. ун-т. – Житомир, 2012. – Вип. 3.

 

3.

Орлюк О. В.,  Вербельчук Т.В. Перспективи розвитку виробництва свинини

 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: Зб. наук. праць / Житом. нац. агроекол. ун-т. – Житомир, 2012. – Вип. 3.

 

4.

Парфенюк І.С., Барановська В.А. Стан та шляхи нарощування обсягів та ефективності виробництва молока в умовах НДГ «Україна» Черняхівського району Житомирської області

 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: Зб. наук. праць / Житом. нац. агроекол. ун-т. – Житомир, 2012. – Вип. 3.

 

5.

Півень Ж. С., Ковальчук І. В., Організація годівлі і утримання корів у цеху виробництва молока

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: Зб. наук. праць / Житом. нац. агроекол. ун-т. – Житомир, 2012. – Вип. 3.

           

6.

Сезоненко В.В., Гранківський І. П. Створення моделі виробничого підприємства пасіки житомирського національного агроекологічного університету

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: Зб. наук. праць / Житом. нац. агроекол. ун-т. – Житомир, 2012. – Вип. 3.

 

7.

Демчук І. О.  Ковальчук І. В.,  Ефективність добору корів за показниками постійності лактації

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: Зб. наук. праць / Житом. нац. агроекол. ун-т. – Житомир, 2012. – Вип. 3.

 

Факультет здійснює підготовку фахівців за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Форма навчання – денна та заочна. На факультеті діє аспірантура з 4 спеціальностей: 06.02.01 – розведення та селекція тварин, 06.02.02 – годівля тварин і технологія кормів та 06.02.04 – технологія виробництва продукції тваринництва, 03.00.16 – екологія.