1. Адамович О.В., Омелькович С.П. Господарсько-корисні та біологічні ознаки потомства бугаїв та корів ліній української чорно-рябої молочної породи. / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: Зб. наук. праць / Житом. нац. агроекол. ун-т. – Житомир, 2011. – Вип. 2. – С.70-76.
2. Бєлий Р., Піддубна Л.М. Вплив паратипових та генотипових факторів на молочну продуктивність корів. / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: Зб. наук. праць / Житом. нац. агроекол. ун-т. – Житомир, 2012. – Вип. 3. – С.7-9.
3. Верецун Ю.А., Лісогурська Д.В. Вплив водності меду на його стійкість до бродіння. / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: Зб. наук. праць / Житом. нац. агроекол. ун-т. – Житомир, 2012. – Вип. 3. – С.75-77.
4. Гоша М.М., Піддубна Л.М. Оцінка бугаїв-плідників і ліній у стаді молочної худоби. / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: Зб. наук. праць / Житом. нац. агроекол. ун-т. – Житомир, 2012. – Вип. 3. – С.10-12.
5. Голумбевський І.О., Піддубна Л.М. Ефективність непрямого відбору корів за живою масою та габаритами тулуба. / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: Зб. наук. праць / Житом. нац. агроекол. ун-т. – Житомир, 2012. – Вип. 3. – С.12-19.
6. Задірей Н.В., Лісогурська Д.В. Вплив підгодівлі сухім обніжжям на розвиток бджолиних сімей. / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: Зб. наук. праць / Житом. нац. агроекол. ун-т. – Житомир, 2011. – Вип. 2. – С.61-62.
7. Зеленський П.А., Пелехатий М.С. Роль племінних бугаїв-плідників у створенні високопродуктивного заводського молочного стада. / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: Зб. наук. праць / Житом. нац. агроекол. ун-т. – Житомир, 2012. – Вип. 3. – С.61-70.
8. Іванов І.А., Іванов О.І Вплив генотипових і паратипових факторів на продуктивні і технологічні ознаки корів української чорно-рябої молочної породи в у мовах безприв’язної технології утримання./І.А. Іванов, О.І. Іванов //Вісник Житомирського НАЕУ, 2010. – № 1 . – С. 235-245.
9. Іванов І.А., Сніхівська Г.І. Роль взаємозв’язків між продуктивними і технологічними ознаками корів молочних порід при проведенні послідовного добору в умовах безприв’язної технології утримання //Вісник Житомирського НАЕУ, 2011. – № 1 . – С. 235-245.
10. Іванов І.А., Іванов О.І Вплив різних систем безприв’язної технології утримання на фенотипову консолідацію батьківських ліній продуктивних ознак первісток української чорно-рябої молочної породи. //Вісник Житомирського НАЕУ 2011. – № 2. – С. 151-158.
11. Іванов О.І. Вплив різних систем безприв’язної технології утримання на фенотипову консолідацію батьківських ліній продуктивних ознак первісток української чорно-рябої молочної породи / І.О. Іванов // Мат. Всеук. наук. - пр. конф. «Молоді вчені у вирішенні проблем виробництва і переробки продукції тваринництва», Вінницький НАУ, м. Вінниця, 2011. С. 63-66.
12. Камінський О.В., Омелькович С.П. Ефективність використання генотипу голштинської породи, ліній та бугаїв-плідників в Поліській зоні України. / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: Зб. наук. праць / Житом. нац. агроекол. ун-т. – Житомир, 2012. – Вип. 3. – С.25-32.
13. Кобилінська Н.В., Пелехатий М.С. Аналіз морфо-функціональних властивостей корів первісток новостворених молочних порід. / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: Зб. наук. праць / Житом. нац. агроекол. ун-т. – Житомир, 2012. – Вип. 3. – С.82-89.
14. Ковальчук Д.І., Лісогурська Д.В. Вплив строків згодовування цукру бджолиним сім’ям на їх життєдіяльність і продуктивність. / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: Зб. наук. праць / Житом. нац. агроекол. ун-т. – Житомир, 2012. – Вип. 3. – С.107-111.
15. Козир Л.І., Лісогурська Д.В. Радіоекологічна оцінка продуктів бджільництва, одержаних в зоні радіоактивного забруднення. / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: Зб. наук. праць / Житом. нац. агроекол. ун-т. – Житомир, 2011. – Вип. 2. – С.64-65.
16. Луценко Б.О., Лісогурська Д.В. Якість акацієвого меду, зібраного в Канівському районі Черкаської області. / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: Зб. наук. праць / Житом. нац. агроекол. ун-т. – Житомир, 2012. – Вип. 3. – С.70-74.
17. Малиш Є.І., Лісогурська Д.В. Вплив технології одержання меду на його якість. / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: Зб. наук. праць / Житом. нац. агроекол. ун-т. – Житомир, 2011. – Вип. 2. – С.62-64.
18. Новосельська Ю.Г., Пелехатий М.С. Селекційні прийоми високопродуктивного заводського стада української чорно-рябої молочної породи. / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: Зб. наук. праць / Житом. нац. агроекол. ун-т. – Житомир, 2012. – Вип. 3. – С.120-133.
19. Піддубна Л.М., Гунтік Д.М. Диференціація корів молочного стада на конституційні типи за щільністю тіла. / Л.М. Піддубна, Д.М. Гунтік // Вісник Луганського НАУ. – 2010. – № 21. – С.127-131.
20. Піддубна Л.М., Кучук-Ященко О.А. Динаміка господарсько-корисних ознак корів української чорно-рябої молочної породи залежно від генотипу. / Л.М. Піддубна, О.А. Кучук-Ященко // Вісник Житомирського НАЕУ. – 2010. – № 1. – С.253-258.
21. Піддубна Л.М., Перець С.Г. Генетико-популяційна характеристика стада ДГ «Рихальське» Ємільчинського району Житомирської області. / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: Зб. наук. праць / Житом. нац. агроекол. ун-т. – Житомир, 2011. – Вип. 2. – С.56-58.
22. Скумін І.І., Лісогурська Д.В. Якість продуктів бджільництва вироблених в зоні радіоактивного забруднення.. / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: Зб. наук. праць / Житом. нац. агроекол. ун-т. – Житомир, 2012. – Вип. 3. – С.78-81.
23. Слободська Т.М., Лісогурська Д.В. Екологічні аспекти виробництва меду в зоні радіоактивного забруднення. / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: Зб. наук. праць / Житом. нац. агроекол. ун-т. – Житомир, 2011. – Вип. 2. – С.66-67.
24. Сніхівська Г.І., Іванов І.А. Вплив плейотропних і полігенних генів на показники молочної продуктивності корів української чорно-рябої, червоно-рябої, червоної молочних і голштинської порід при проведенні послідовного добору в умовах безприв’язної технології утримання / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: Зб. наук. праць / Житом. нац. агроекол. ун-т. – Житомир, 2011. – Вип. 2. – С.53-56.
25. Степчина Т.О., Пелехатий М.С. Порівняльна оцінка господарсько-корисних ознак корів-аналогів двох молочних порід. / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: Зб. наук. праць / Житом. нац. агроекол. ун-т. – Житомир, 2012. – Вип. 3. – С.141-148.
26. Тишкевич Я.О., Пелехатий М.С. Порівняльна оцінка трьох порід корів національної та зарубіжної селекції. / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: Зб. наук. праць / Житом. нац. агроекол. ун-т. – Житомир, 2011. – Вип. 2. – С.11-12.